Brasert Kalveskank
Knorr Professional Fond Kalv i følge med det danske Kokkelandslaget. Brasert kalveskank smaker skikkelig godt med en saftig eplebasert marinade.

Ingredienser
Brasert Kalveskank
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kalveskank
Kalveskank
/stk
1.0 stk
0%
Gulrot
/g
200.0 g
0%
Selleri
/g
100.0 g
0%
Løk, gul
/stk
2.0 stk
0%
Hvitløk, skrelt og skivet
/g
2.0 g
0%
Eplejuice
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Professional Fond Kalv 1L
/l
3.0 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/l
1.0 l
0%
Timian, fersk
/g
0.0 g
0%
Marinade
hvitløk, fermentert (Black Garlic)
/g
100.0 g
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/g
75.0 g
0%

Salt
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kalveskank
-
Kalveskank 1.0 stk
-
Gulrot 200.0 g
-
Selleri 100.0 g
-
Løk, gul 2.0 stk
-
Hvitløk, skrelt og skivet 2.0 g
-
Eplejuice 400.0 ml
-
Vann 1.0 l
-
Timian, fersk
Marinade
-
hvitløk, fermentert (Black Garlic) 100.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Salt
Fremgangsmåte
-
Kalveskank
- Skanken renses for urenheter og saltes lett over det hele.
- Deretter brunes kjøttet i stekeovnen ved 250 grader i 30 minutter. Skru deretter ned temperaturen til 125 grader og tilsett grønnsaker, eplejuice, fond og krydderurter. Hell eventuelt på litt vann til 2/3 av kjøttet er dekket.
- La kjøttet brasere i nesten 3 timer, til det er helt mørt.
-
Marinade
- Sil fonden og reduser til kun halvparten er igjen.
- Den svarte hvitløken blendes sammen med fonden og smakes til med MAILLE Epleeddik, smør og salt. Kjøttet pensles med marinaden og pyntes med urter.