Ingredienser
Pærepai
-
Pærer (Williams) 300.0 g
-
Strøbrød 0.4 dl
-
Egg 2.0 stk
-
Sukker 160.0 g
-
Mandelmel 100.0 g
-
Hvetemel 130.0 g
-
Bakepulver 3.0 g
-
Sitronskall 8.0 g
-
Rama Professional Vaniljesaus serveringsklar 1L 4.0 dl
Fremgangsmåte
-
Pærepai
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Smør en form eller GN-bakk med margarin og hell over strøbrød.
- Del de skrelte og utkjernede pærene i to, og legg den buede overflaten oppover. Du kan evnt kutte pærene i skiver.
- Pisk egg og sukker til eggedosis og vend ned i en blanding av hvetemel, mandelmel og bakepulver.
- Rør inn fraiche og sitronskall.
- Fordel røren over pærene og stek i ca 25 minutter i ovnen.
- Server med en klatt pisket vaniljesaus.