Grønn asparges med estragon
Herlig, grønn asparges smaksatt med estragon og Hellmann’s Cider Sherry Vinaigrette. Toppes med egg og bacon. Perfekt som forrett eller tilbehør på lunsjbuffeten. Klimasmart oppskrift 🌱

Ingredienser
Grønn asparges med estragon
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Asparges og vinaigrette:
Grønn asparges
/kg
0.75 kg
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
60.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Egg, hardkokte og hakket
/g
150.0 g
0%
Bacon, stekt
/g
60.0 g
0%
Kapers
/g
30.0 g
0%
Estragon, frisk
/g
5.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Asparges og vinaigrette:
-
Grønn asparges 0.75 kg
-
Sjalottløk, finkuttet 60.0 g
-
Egg, hardkokte og hakket 150.0 g
-
Bacon, stekt 60.0 g
-
Kapers 30.0 g
-
Estragon, frisk 5.0 g
Fremgangsmåte
-
Asparges og vinaigrette:
- Skjær av den nederste delen av aspargesen.
- Finhakk 2/3 av estragonen. Bland estragon og sjalottløk med vinaigrette og smak til med salt og svartpepper.
- Hakk egg og sett til siden.
- Stek bacon, hell av fettet.
- Stek aspargesen lett i ovnen: i ca. 4 minutter (avhengig av tykkelsen).
-
Til servering:
- Anrett aspargesen med dressing, hakket egg, kapers, bacon og resten av estragonen.