Grønn asparges med estragon
Herlig, grønn asparges smaksatt med estragon og Hellmann’s Cider Sherry Vinaigrette. Toppes med egg og bacon. Perfekt som forrett eller tilbehør på lunsjbuffeten. Klimasmart oppskrift 🌱

Ingredienser
Asparges og vinaigrette:
-
Grønn asparges 0.75 kg
-
Sjalottløk, finkuttet 60.0 g
-
Egg, hardkokte og hakket 150.0 g
-
Bacon, stekt 60.0 g
-
Kapers 30.0 g
-
Estragon, frisk 5.0 g
Fremgangsmåte
-
Asparges og vinaigrette:
- Skjær av den nederste delen av aspargesen.
- Finhakk 2/3 av estragonen. Bland estragon og sjalottløk med vinaigrette og smak til med salt og svartpepper.
- Hakk egg og sett til siden.
- Stek bacon, hell av fettet.
- Stek aspargesen lett i ovnen: i ca. 4 minutter (avhengig av tykkelsen).
-
Til servering:
- Anrett aspargesen med dressing, hakket egg, kapers, bacon og resten av estragonen.