Mangomousse, kokosnøttkake og crumble
Den perfekte smaksharmonien av mango og kokos! Ved å bruke Carte d'Or MANGO MOUSSE kan du enkelt tilberede individuelle porsjoner til dine gjester!

Ingredienser
Mangomousse, kokosnøttkake og crumble
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kokoscrumble
Kokosmasse
/g
100.0 g
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
Hvetemel
/g
100.0 g
0%
Salt
/g
2.0 g
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
Mangoterninger
Mango
/kg
1.0 kg
0%
Vann
/dl
0.5 dl
0%
Syltesukker
/g
200.0 g
0%
Mangomousse
Melk
/l
0.5 l
0%
Kakebunn
Smør
/g
250.0 g
0%
Sukker
/g
160.0 g
0%
Eggeplomme
/stk
4.0 stk
0%
Hvetemel
/g
240.0 g
0%
Bakepulver
/g
20.0 g
0%
Melk
/l
0.2 l
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kokoscrumble
-
Kokosmasse 100.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Hvetemel 100.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Sukker 100.0 g
Mangoterninger
-
Mango 1.0 kg
-
Vann 0.5 dl
-
Syltesukker 200.0 g
Mangomousse
-
Melk 0.5 l
Kakebunn
-
Smør 250.0 g
-
Sukker 160.0 g
-
Eggeplomme 4.0 stk
-
Hvetemel 240.0 g
-
Bakepulver 20.0 g
-
Melk 0.2 l
Fremgangsmåte
-
Kokoscrumble
Skjær det romtempererte smøret i terninger på 1 cm. Hell alle ingrediensene i en miksebolle. Bland med eltekrok på lav hastighet til smøret er helt blandet. Stek i ovnen ved 160 ℃ i 10 minutter, rør deretter rundt og stek i ytterligere 5 minutter. -
Mangoterninger
Skrell og hakk mangoene. Varm opp vannet og mangoen. Tilsett sukker og kok på lav varme i ca. 5 minutter. -
Mangomousse
Hell den kalde melken i en bolle og tilsett pulveret. Pisk på laveste hastighet i ca. 2 minutter til pulver og væske er jevnt blandet. Pisk deretter kraftig i ca. 5 minutter til moussen blir luftig. Hell i sprøytepose. -
Kakebunn
Bland romtemperert smør og sukker til det blir lyst og luftig. Tilsett eggeplommene en etter en mens du pisker. Bland inn de tørre ingrediensene vekselvis med melken. Fordel blandingen på en stekeplate dekket med bakepapir. Forstek ved 180℃ i ca. 15-20 minutter. La dem avkjøles. Bruk en sirkelformet form til å kutte biter av passende størrelse.