Menu

Ingredienser

+

Coconut Peanut Dip

Creamy Balinese Sambal Matah

Curry Kapitan Mayo

Koh Kong Dressing

Nam Yum Dressing

Sisig Mayo


Ulike sauser og dips for å personliggjøre spiseopplevelsen. Lag en dip-stasjon eller ha dipper tilgjengelige som menyvalg.

...

Fremgangsmåte

  1. Coconut Peanut Dip

    •  Varm opp kokoskremen i en gryte på lav varme, tilsett sukker, chili og Knorr Asian chicken powder.
    • Når blandingen er oppløst, tilsett kondensert melk, peanøttsmør, fersk limejuice og sesamolje.
    • Bland godt og avkjøl før bruk.
  2. Creamy Balinese Sambal Matah

    • Bland sjalottløk, sitrongress, rød chili, bird's eye chili, limeblad, rekepasta og fiskesaus i en bolle.
    • Tilsett HELLMANN'S Professional Mayonnaise, MAILLE Dijon Sennep, honning, limejuice, sort pepper og salt. Rør godt.
  3. Curry Kapitan Mayo

    • Bland alle krydder i en blender til en javn masse.
    • Varm opp en stekepanne og stekt kryddblandingen i maisolje. Sett til side for avkjøling.
    • Bland sammen med resterende ingredienser og servere.
  4. Koh Kong Dressing

    •  Kutt opp alle ingredienser og ha i en blender og blend godt.
    •  Oppbevar i kjøleskap før bruk.
  5. Nam Yum Dressing

    •  Ha alle ingredienser utenom majones i en blender og blend til en jevn pasta.
    •  Bland Nam Yum pasta med HELLMANN'S Professional i en bolle. Visp godt og klar til å servere.
  6. Sisig Mayo

    • Bland sammen alle ingredienser i en bolle.
    • Garnér med fritert hvitløk.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny