Kålrabi og gulrot med spisskummen
Denne enkle, rå rivesalaten får et ekstra smaksdytt ved hjelp av sitrus og mynte. Retten passer godt på en buffet eller som tilbehør til fisk og kylling. Kålrabi har en mild og søtaktig smak som minner litt om blomkål, bare mildere. Kålrabi er rik på C-vitaminer og inneholder dessuten mineraler som kalsium, fosfor og magnesium, som er styrkende for skjelettet vårt.

Ingredienser
Kålrabi og gulrot med spisskummen
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kålrabi og gulrot:
Gulrot
/kg
0.6 kg
0%
Kålrabbi
/g
500.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
spisskummenfrø, hele
/g
3.0 g
0%
Sitronsaft
/dl
0.5 dl
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
Mynte, fersk
/g
10.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kålrabi og gulrot:
-
Gulrot 0.6 kg
-
Kålrabbi 500.0 g
-
spisskummenfrø, hele 3.0 g
-
Sitronsaft 0.5 dl
-
Salt 10.0 g
-
Mynte, fersk 10.0 g