Menu

Ingredienser

+

Kålrabi og gulrot:


Denne enkle, rå rivesalaten får et ekstra smaksdytt ved hjelp av sitrus og mynte. Retten passer godt på en buffet eller som tilbehør til fisk og kylling. Kålrabi har en mild og søtaktig smak som minner litt om blomkål, bare mildere. Kålrabi er rik på C-vitaminer og inneholder dessuten mineraler som kalsium, fosfor og magnesium, som er styrkende for skjelettet vårt.

...

Fremgangsmåte

  1. Kålrabi og gulrot:

    1. Skrell og grovriv gulrøtter og kålrabi.
    2. Rist spisskummen i tørr panne over lav varme. De er ferdige når frøene begynner å «poppe».
    3. Bland spisskummen med citrus vinaigrette og smak til med salt og sitron.
    4. Hell dressingen over gulrøtter og kålrabi og vend sammen med hakket mynte.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny