Menu

Ingredienser

+

Tertebunn:

  • Smør 150.0 g
  • Hvetemel 250.0 g
  • Vann 1.2 dl

Fyll:

Skinkeruller:

Fremgangsmåte

  1. Tertebunn:

    1. Elt sammen smør og mel, og bind deigen sammen med vannet.
    2. La deigen hvile i 1 time før den kjevles ut og legges i en terteform. Lag 10 terter.
    3. Stekes ved 175 g i ca. 30 minutter under bakepapir og tørkede erter.
  2. Fyll:

    1. Sauter spinat, løk, hvitløk og potetterninger i flytende margarin.
    2. Pisk egg og fløte sammen med Umami, salt og pepper.
    3. Blant spinatmassen med egg og fløte, og tilsett osteterninger.
    4. Ha fyllet i terteformen og stek til fyllet har stivnet.
  3. Skinkeruller:

    1. Den ferdige potetmosen krydres med Umami, tørket løk,B. de Provence, salt og pepper.
    2. Legg skinkeskivene ut, sprøyt mosen på og rull sammen.
    3. Legg skinkerullene pent på terten og la dem steke med i ca. 15 minutter.
    4. Anrett terten og server med marinert spinat i midten.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny