1. Doro Wat

    1. Krydre kyllingen med salt og pepper. Pudre kyllingen med et tynt lag maisstivelse. Brun kyllingen til den har fin farge.
    2. Varm oljen, senk til lav varme og la løken smelte sakte under omrøring, ca. 10 minutter.
    3. Tilsett tomatpuré, krydderpuré og sukker og la løken karamellisere i blandingen.
    4. Hell på vann, kyllingfond og oksefond. Tilsett kyllingen og kok opp. Senk varmen til lav og la alt småputre til kyllingen er ferdig.
    5. Spe eventuelt med litt mer vann. Smak til og juster krydringen med salt og pepper.
  2. Injera

    1. Rør sammen vann, øl og salt.
    2. Rør ut gjæren i litt av væsken. Tilsett resten av væsken og visp ned melet, litt om gangen.
    3. La røren heve på et varmt, lunt sted i minst 30 minutter, eller over natten.
    4. Stek tynne pannekaker

    Server kyllinggryten med pannekaken, som brukes i stedet for bestikk til å hente opp gryten.

+