Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Doro Wat

  • Kyllinglår 1.2 kg
  • Salt 28.0 g
  • svart pepper, malt 2.0 g
  • Gul løk, skrelt og skivet 500.0 g
  • Olje, nøytral 15.0 ml
  • Tomatpuré 15.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 20.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 5.0 g
  • Brunt sukker 10.0 g
  • Vann 12.5 dl
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 30.0 ml
  • Knorr Oksefond konsentrat 50L 15.0 ml
  • Evt. mer salt og pepper

Injera

  • Gjær 15.0 g
  • Lettøl 0.5 dl
  • Byggmel 250.0 g
  1. Doro Wat

    1. Krydre kyllingen med salt og pepper. Pudre kyllingen med et tynt lag maisstivelse. Brun kyllingen til den har fin farge.
    2. Varm oljen, senk til lav varme og la løken smelte sakte under omrøring, ca. 10 minutter.
    3. Tilsett tomatpuré, krydderpuré og sukker og la løken karamellisere i blandingen.
    4. Hell på vann, kyllingfond og oksefond. Tilsett kyllingen og kok opp. Senk varmen til lav og la alt småputre til kyllingen er ferdig.
    5. Spe eventuelt med litt mer vann. Smak til og juster krydringen med salt og pepper.
  2. Injera

    1. Rør sammen vann, øl og salt.
    2. Rør ut gjæren i litt av væsken. Tilsett resten av væsken og visp ned melet, litt om gangen.
    3. La røren heve på et varmt, lunt sted i minst 30 minutter, eller over natten.
    4. Stek tynne pannekaker

    Server kyllinggryten med pannekaken, som brukes i stedet for bestikk til å hente opp gryten.