Ingredienser
Slik gjør du
-
Hvitkål, marinert i 1-2-3-buljong 300.0 g
-
Bimi-aspargesbrokkoli 300.0 g
-
Kinakål, lilla 100.0 g
-
Geitrams, stengler fra 100.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Rødløk 100.0 g
Kream av gruyère-ost
-
Skallet fra en halv sitron
-
Hvitløk, fedd i skiver
-
Persillestilker 2.0 stk
-
Timian, fersk kvister 2.0 stk
-
Ost, gruyère revet
-
Salt 1.0 g
Klargjøring av retten
-
Ost, gruyère
-
Pepperrot
-
Løkkarse
-
Skogsyre
-
Ramsløk
-
Krydderkarse
-
Hornfioler
Fremgangsmåte
-
Slik gjør du
- Skjær hvitkålen i veldig tynne strimler.
- Blansjer aspargesbrokkolien i godt saltet vann og la det avkjøles.
- Grill kålen i et nett direkte over glørne helt til den har fått godt med farge.
- Legg kålen i en skål, drypp over litt vinaigrette og et dryss med salt.
-
Kream av gruyère-ost
- Kok alle ingrediensene og sett kremen til side for å trekke i 20 minutter. Sil kremen. Varm opp kremen igjen.
- Legg gruyèren i en blender og kjør den på medium kraft mens du heller på den varme kremen i en tynn stråle. Blend til massen er glatt. Smak til med salt. Fyll kremen i en sprøytepose.
-
Klargjøring av retten
- Legg de grillede grønnsakene på en tallerken. Sprøyt kremen over tallerkenen. Riv litt gruyère og pepperrot over. Server retten med ville urter.