Menu

Ingredienser

+

Slik gjør du

Kream av gruyère-ost

Klargjøring av retten

  • Ost, gruyère
  • Pepperrot
  • Løkkarse
  • Skogsyre
  • Ramsløk
  • Krydderkarse
  • Hornfioler

Fremgangsmåte

  1. Slik gjør du

    • Skjær hvitkålen i veldig tynne strimler.
    • Blansjer aspargesbrokkolien i godt saltet vann og la det avkjøles.
    • Grill kålen i et nett direkte over glørne helt til den har fått godt med farge. 
    • Legg kålen i en skål, drypp over litt vinaigrette og et dryss med salt. 
  2. Kream av gruyère-ost

    • Kok alle ingrediensene og sett kremen til side for å trekke i 20 minutter. Sil kremen. Varm opp kremen igjen. 
    • Legg gruyèren i en blender og kjør den på medium kraft mens du heller på den varme kremen i en tynn stråle. Blend til massen er glatt. Smak til med salt. Fyll kremen i en sprøytepose. 
  3. Klargjøring av retten

    • Legg de grillede grønnsakene på en tallerken. Sprøyt kremen over tallerkenen. Riv litt gruyère og pepperrot over. Server retten med ville urter. 
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny