Menu

Ingredienser

+

Slik gjør du

Kream av gruyère-ost

Klargjøring av retten

  • Ost, gruyère
  • Pepperrot
  • Løkkarse
  • Skogsyre
  • Ramsløk
  • Krydderkarse
  • Hornfioler

Har du testet å grille salaten? Det høres kanskje litt rart ut, men det er kjempegodt. Grønnsakene får en veldig fin røyksmak som passer veldig godt sammen med Gruyèrekremen.

...

Fremgangsmåte

  1. Slik gjør du

    • Skjær hvitkålen i veldig tynne strimler.
    • Blansjer aspargesbrokkolien i godt saltet vann og la det avkjøles.
    • Grill kålen i et nett direkte over glørne helt til den har fått godt med farge. 
    • Legg kålen i en skål, drypp over litt vinaigrette og et dryss med salt. 
  2. Kream av gruyère-ost

    • Kok alle ingrediensene og sett kremen til side for å trekke i 20 minutter. Sil kremen. Varm opp kremen igjen. 
    • Legg gruyèren i en blender og kjør den på medium kraft mens du heller på den varme kremen i en tynn stråle. Blend til massen er glatt. Smak til med salt. Fyll kremen i en sprøytepose. 
  3. Klargjøring av retten

    • Legg de grillede grønnsakene på en tallerken. Sprøyt kremen over tallerkenen. Riv litt gruyère og pepperrot over. Server retten med ville urter. 
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny