Gulrot og bokhvetebiffer
Stekt gulrot blandet sammen med kokt bokhvete som skaper riktig konsistens, gjør disse biffene veldig enkle å lage. Litt ingefær og chili setter en ekstra spiss på biffene.

Ingredienser
Gulrot og bokhvetebiffer
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gulrot og bokhvetebiffer:
Gulrot
/kg
0.75 kg
0%
Løk, gul
/g
300.0 g
0%
Gresskarkjerner
/g
100.0 g
0%
Maizena Snowflake 2kg
/g
50.0 g
0%

Chili pulver
/n/a
3.0 n/a
0%
Bokhvete
/g
350.0 g
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Rapsolje
/dl
0.5 dl
0%
Salt
/g
3.0 g
0%
Margarin, flytende
/dl
0.1 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gulrot og bokhvetebiffer:
-
Gulrot 0.75 kg
-
Løk, gul 300.0 g
-
Gresskarkjerner 100.0 g
-
Chili pulver 3.0 n/a
-
Bokhvete 350.0 g
-
Rapsolje 0.5 dl
-
Salt 3.0 g
-
Margarin, flytende 0.1 dl