Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gulrot og bokhvetebiffer:

  • Gulrot 0.75 kg
  • Løk, gul 300.0 g
  • Gresskarkjerner 100.0 g
  • Maizena Snowflake 2kg 50.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 20.0 g
  • Bokhvete 350.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 40.0 g
  • Rapsolje 0.5 dl
  • Salt 3.0 g
  1. Gulrot og bokhvetebiffer:

    1. Skrell og del gulrøtter og løk i grove terninger. Gni de inn med olje og salt. Stek i ovnen på 180 grader til gulrøttene er myke.
    2. Kok knust bokhvete i henhold til pakning.
    3. Bland alt i en deigblander med vinger og rør sammen til en deig.
    4. Form biffer og stek de gylne i flytende margarin.