Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Falafel

  • Kikerter, kokte 460.0 g
  • Løk, gul 50.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 30.0 g
  • Persille, hakket 6.0 g
  • Koriander, frisk 7.0 g
  • Spisskummen, malt 12.0 g
  • Vann 15.0 ml
  • Bakepulver 5.0 g
  • Sesamfrø 35.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 15.0 g
  • Sitronsaft 5.0 ml
  • Maizena Snowflake 2kg 80.0 g
  • Salt 18.0 g
  • svart pepper, malt 3.0 g
  1. Falafel

    1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til du har en glatt deig.
    2. Form boller og friter i olje, 160°C, til bollene har fått fin farge.
    3. Server falafelene nyfriterte.
    Tips! Hvis du vil ha en farse som ikke er helt finfordelt, kan du male kikertene gjennom kjøttkvernens fine skive i stedet for å blende.