Eton mess
Knuste marengs, pisket krem og eddikkokte jordbær vil være en fersk variant på en engelsk gammel delikatesse hvor nyplukkede jordbær vanligvis får spille hovedrollen. De kokte jordbærene fungerer også godt med scones, vafler og pannekaker. MAILLE Eplecidereddik eldes på eikefat.

Ingredienser
Eton mess
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kokte jordbær
Jordbær
/g
700.0 g
0%
Sukker
/g
240.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
120.0 ml
0%

Vann
/ml
80.0 ml
0%
Til Servering:
/
0.0
0%
Marengs, Krem Og Vaniljeis
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kokte jordbær
-
Jordbær 700.0 g
-
Sukker 240.0 g
-
Vann 80.0 ml
-
Til Servering:
-
Marengs, Krem Og Vaniljeis
Fremgangsmåte
-
Kokte jordbær
- Bland alle ingrediensene, kok opp på moderat varme.
- Rør med jevne mellomrom slik at sukker oppløses og la det småkoke til væsken begynner å tykne, skum av.
- Avkjøles og oppbevares i kjøleskap frem til bruk.
-
Ved servering
- Knus marengene lett og pisk kremen.
- Fyll på med varme kokte jordbær, marengs, is og krem i omganger.
- Server umiddelbart.