Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Thaisalat:

  • Risnudler 400.0 g
  • Gulrot 0.5 kg
  • Brokkoli 0.5 kg
  • Bønner, grønne 250.0 g

Dressing:

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 1.5 dl
  • Limezest 5.0 g
  • Limejuice 0.2 dl
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 30.0 g
  • Fiskesaus 0.3 dl
  • Sukker 10.0 g
  • røde chiliflak, tørre 1.0 g
  1. Thaisalat:

    1. Kok nudlene i henhold til forpakning.
    2. Skjær gulroten i tynne strimler. Skjær brokkoli og bønner i mindre biter og kok dem.
  2. Dressing:

    1. Bland alle ingrediensene til dressingen.
    2. Bland dressingen med alle grønnsakene og nudlene.