Ingredienser
Glutenfrie muffins
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Muffins:
Kikertmel
/dl
2.0 dl
0%
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/g
150.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Natron
/g
12.0 g
0%
Salt
/g
8.0 g
0%
Knorr B. all'Italiana Krydderpasta 340g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Egg
/stk
4.0 stk
0%
Margarin, flytende
/dl
2.0 dl
0%
Kulturmelk, skummet
/dl
1.0 dl
0%
Purreløk
/g
100.0 g
0%
Mais, frossen
/g
180.0 g
0%
Hvit ost, vellagret
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Muffins:
-
Kikertmel 2.0 dl
-
Natron 12.0 g
-
Salt 8.0 g
-
Egg 4.0 stk
-
Margarin, flytende 2.0 dl
-
Kulturmelk, skummet 1.0 dl
-
Purreløk 100.0 g
-
Mais, frossen 180.0 g
-
Hvit ost, vellagret 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Muffins:
- Bland kikertmel, maisstivelse, natronog salt.
- Visp sammen egg, margarin, kulturmelk og krydderpasta. Bland inn de tørre ingrediensene til en jevn røre.
- Tilsett purreløk, mais og revet ost i røren og bland godt.
- Fordel i muffinsformer og stek i ovnen på 180 grader i ca. 14 minutter.