Gratinert fisk med urtelokk - Klimasmart
Gratiner fisken for ekstra smak og server enkelt med poteter og friske tomater.

Ingredienser
Gratinert fisk med urtelokk - Klimasmart
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Fisk
Hokifilet, miljømerket
/g
2500.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/ml
100.0 ml
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Løk, gul
/g
100.0 g
0%
Pastinakk
/g
300.0 g
0%
Gulrot
/g
200.0 g
0%
KNORR Tomatino 4 x 3 kg
/g
500.0 g
0%

Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Saus
Vann
/ml
400.0 ml
0%
Kremost, naturell
/g
500.0 g
0%
Dill, frisk
/g
20.0 g
0%
Bladpersille
/g
30.0 g
0%
Sitron, presset
/g
2.0 g
0%
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Fisk
-
Hokifilet, miljømerket 2500.0 g
-
Løk, gul 100.0 g
-
Pastinakk 300.0 g
-
Gulrot 200.0 g
Saus
-
Vann 400.0 ml
-
Kremost, naturell 500.0 g
-
Dill, frisk 20.0 g
-
Bladpersille 30.0 g
-
Sitron, presset 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Fisk
- Legg porsjonsstykker av tint eller fersk fisk i en form.
- Hakk løk, gulrot og pastinakk, eller riv det fint. Du kan også bruke en frossen rotfruktblanding.
- Fres rotfruktene i Hellman’s Citrus Vinaigrette. Ha i Knorr Tomatino og smaksett med grønnsaksbuljong og Knorr Middelhavsurter Purè.
-
Saus
- Kok opp vann, Knorr Mat og kremost. Jevn med Maizena Maisstivelse og smakssett med Knorr Fiskefond, hakket dill og persille, samt sitronsaft.
- Legg de tomatiserte grønnsakene på fisken og hell over sausen.
-
Gratinering og servering
- Gratiner formen i ovnen til fisken er gjennomstekt og ostesausen har blitt gyllen på toppen.
- Server med kokte småpoteter med skall.
-
CO2-belastning
C02-utslipp/porsjon 0,7 kg.