Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Fisk

  • Hokifilet, miljømerket 2500.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 100.0 ml
  • Løk, gul 100.0 g
  • Pastinakk 300.0 g
  • Gulrot 200.0 g
  • Knorr Professional Middelhavsurter Puré 750g - delistet! 15.0 g

Saus

  • Vann 400.0 ml
  • Kremost, naturell 500.0 g
  • Knorr Fiskefond konsentrat 50L 10.0 ml
  • Dill, frisk 20.0 g
  • Bladpersille 30.0 g
  • Sitron, presset 2.0 g
  1. Fisk

    1. Legg porsjonsstykker av tint eller fersk fisk i en form.
    2. Hakk løk, gulrot og pastinakk, eller riv det fint. Du kan også bruke en frossen rotfruktblanding.
    3. Fres rotfruktene i Hellman’s Citrus Vinaigrette. Ha i Knorr Tomatino og smaksett med grønnsaksbuljong og Knorr Middelhavsurter Purè.
  2. Saus

    1. Kok opp vann, Knorr Mat og kremost. Jevn med Maizena Maisstivelse og smakssett med Knorr Fiskefond, hakket dill og persille, samt sitronsaft.
    2. Legg de tomatiserte grønnsakene på fisken og hell over sausen.
  3. Gratinering og servering

    1. Gratiner formen i ovnen til fisken er gjennomstekt og ostesausen har blitt gyllen på toppen.
    2. Server med kokte småpoteter med skall.
  4. CO2-belastning

    C02-utslipp/porsjon 0,7 kg.