Ingredienser
Fisk
-
Hokifilet, miljømerket 2500.0 g
-
Løk, gul 100.0 g
-
Pastinakk 300.0 g
-
Gulrot 200.0 g
Saus
-
Vann 400.0 ml
-
Kremost, naturell 500.0 g
-
Dill, frisk 20.0 g
-
Bladpersille 30.0 g
-
Sitron, presset 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Fisk
- Legg porsjonsstykker av tint eller fersk fisk i en form.
- Hakk løk, gulrot og pastinakk, eller riv det fint. Du kan også bruke en frossen rotfruktblanding.
- Fres rotfruktene i Hellman’s Citrus Vinaigrette. Ha i Knorr Tomatino og smaksett med grønnsaksbuljong og Knorr Middelhavsurter Purè.
-
Saus
- Kok opp vann, Knorr Mat og kremost. Jevn med Maizena Maisstivelse og smakssett med Knorr Fiskefond, hakket dill og persille, samt sitronsaft.
- Legg de tomatiserte grønnsakene på fisken og hell over sausen.
-
Gratinering og servering
- Gratiner formen i ovnen til fisken er gjennomstekt og ostesausen har blitt gyllen på toppen.
- Server med kokte småpoteter med skall.
-
CO2-belastning
C02-utslipp/porsjon 0,7 kg.