1. Fisk

    1. Legg porsjonsstykker av tint eller fersk fisk i en form.
    2. Hakk løk, gulrot og pastinakk, eller riv det fint. Du kan også bruke en frossen rotfruktblanding.
    3. Fres rotfruktene i Hellman’s Citrus Vinaigrette. Ha i Knorr Tomatino og smaksett med grønnsaksbuljong og Knorr Middelhavsurter Purè.
  2. Saus

    1. Kok opp vann, Knorr Mat og kremost. Jevn med Maizena Maisstivelse og smakssett med Knorr Fiskefond, hakket dill og persille, samt sitronsaft.
    2. Legg de tomatiserte grønnsakene på fisken og hell over sausen.
  3. Gratinering og servering

    1. Gratiner formen i ovnen til fisken er gjennomstekt og ostesausen har blitt gyllen på toppen.
    2. Server med kokte småpoteter med skall.
  4. CO2-belastning

    C02-utslipp/porsjon 0,7 kg.
+