Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kuku wa kupaka

  • Kyllingfilet, i biter 1.2 kg
  • gul løk, hakket 100.0 g
  • Curry 2.0 g
  • Tomatpuré 15.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 5.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 5.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 5.0 g
  • Salt 6.0 g
  • Sukker 6.0 g
  • Sitronskall, revet 10.0 g
  • Kokosmelk 3.0 dl

Til servering

  • Persille, hakket 3.0 g
  1. Kuku wa kupaka

    1. Fres løk myk i margarin.
    2. Tilsett kyllingkjøttet, curry, tomatpuré, krydderpuréer, salt, sukker og sitronskall og stek til det brunes.
    3. Hell på kokosmelk og spe eventuelt med litt vann til det dekker kyllingen. Kok opp, senk varmen til lavt og la det småputre til kyllingen er gjennomkokt.
  2. Til servering

    • Strø over hakket persille før servering.