Ingredienser
Fisk
-
torsk eller annen hvit fisk 1.2 kg
-
gul løk, hakket 125.0 g
-
Paprika, grønn 125.0 g
-
Paprika, rød 125.0 g
-
Garam masala 8.0 g
-
Kokosmelk 480.0 ml
-
Vann 1.5 dl
-
Sitronsaft 40.0 ml
-
Kokt ris, potet eller chapati
Fremgangsmåte
-
Fisk
- Forvarm ovnen til 175°C. Varm opp halvparten av margarinen i en stekepanne og bråstek fiskebitene til de får fin farge på begge sider uten å gjennomsteke dem. Legg fisken over på stekeplate og dryss med salt og pepper.
- Stek løken og paprikaen myk i resten av margarinen i 5 minutter på middels varme. Dryss med garam masala og krydderpuré og fres videre i noen minutter. Rør hele tiden.
- Tilsett Tomatino, kokosmelk, vann, fiskebuljong og sitronsaft. Kok opp, senk varmen og la det småkoke på lav varme i 6-8 minutter. Ta sausen av varmen.
- Stek ferdig fisken i ovnen i ca. 10 minutter, eller til fisken har en kjernetemperatur på 42°C. Drypp sausen over fisken før servering.
- Server med ris, kokt potet eller chapati.