Menu

Ingredienser

+

Sopp Wellington


Biff Wellington er en kjent rett, vi har klart å lage en variant som er helt vegetar. Fylt med deilig sopp, med et deilig sprøtt lag av butterdeig

...

Fremgangsmåte

  1. Sopp Wellington

    • Stek blandet sopp (f.eks kantarell, portobello, sjampinjon og steinsopp) i store biter i Rama margarin. Smak til med salt og pepper
    • Bak aromasopp i ovn til en fastere konsistens
    • Tin butterdeig og legg 3 ark (3 ark per rull) ved siden av hverandre og press kantene sammen.
    • Stek frisk spinat sammen med Knorr Primerba hvitløkspasta og fordel det jevnt over butterdeigen,
    • Blande grønne ferdigkokte linser sammen med den stekte soppen og fordel den over de spinatdekkede butterdeigsplatene.
    • Legg den bakte aromasoppen i midten og rull butterdeigen sammen så tett som mulig. Lag et pent mønster og pensle med egg.
    • Bak i ovn på 180 C i ca 40 minutter
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny