Frossen bringebærostekake
Ferskfrosset bringebærkake laget av kremost og Rama Piske med herlig hvit sjokolade.

Ingredienser
Frossen bringebærostekake
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bunn
Melis
/g
95.0 g
0%
Mandelmel
/g
30.0 g
0%
Hvetemel
/g
250.0 g
0%
Egg
/g
240.0 g
0%
Vaniljestang
/stk
1.0 stk
0%
Salt
/g
1.0 g
0%
Fyll
Gelatin, plater
/stk
2.0 stk
0%
Hvit sjokolade
/g
150.0 g
0%
Bringebærpuré
/g
100.0 g
0%
Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L
/dl
2.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Kremost, naturell
/g
250.0 g
0%
Sukker
/g
90.0 g
0%
Garnering
1 Boks Ferske Bringebær
/
0.0
0%
1 Boks Spiselige Gule Blomster
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bunn
-
Melis 95.0 g
-
Mandelmel 30.0 g
-
Hvetemel 250.0 g
-
Egg 240.0 g
-
Vaniljestang 1.0 stk
-
Salt 1.0 g
Fyll
-
Gelatin, plater 2.0 stk
-
Hvit sjokolade 150.0 g
-
Bringebærpuré 100.0 g
-
Kremost, naturell 250.0 g
-
Sukker 90.0 g
Garnering
-
1 Boks Ferske Bringebær
-
1 Boks Spiselige Gule Blomster
Fremgangsmåte
-
Bunn
- Skjær Rama margarinet i terninger og bland med de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
- Når det begynner å ligne sand tilsettes egg til deigen så vidt samler seg.
- Legg den i kjøleskapet og kjevle den deretter ut, 3 mm tykk.
- Stikk ut med en rund utstikker og kle tartelettringene.
- Stek tartelettene gyllenbrune i ca. 10 min. på 175 °C. Avkjøl.
-
Fyll
- Legg gelatinet i kaldt vann.
- Visp egg og sukker luftig.
- Smelt sjokoladen i vannbad (maks 45 °C).
- Smelt gelatinet i litt av bringebærpureen og bland deretter med resten av pureen.
- Hell bringebærblandingen over de piskede eggeplommene, og tilsett deretter Crème Bonjour smøreost, naturell.
- Tilsett den smeltede sjokoladen under omrøring.
- Lettpisk fløte / Rama Piske.
- Vend fløten inn i bringebærblandingen med slikkepott til en jevn masse.
- Hell massen i de stekte tartelettskallene og frys i minst 2 timer.
-
Garnering
- Garner med bringebærene og blomstene oppå ostekaken.