Ingredienser
Kake
-
Melis 95.0 g
-
Mandelmel 30.0 g
-
Hvetemel 250.0 g
-
Egg 240.0 g
-
Vaniljestang 1.0 stk
-
Salt 1.0 g
-
Gelatin, plater 2.0 stk
-
Hvit sjokolade 150.0 g
-
Bringebærpuré 100.0 g
-
Kremost, naturell 250.0 g
-
Sukker 90.0 g
-
1 Boks Ferske Bringebær
-
1 Boks Spiselige Gule Blomster
Fremgangsmåte
-
Kake
BUNN:
- Skjær margarinet i terninger og bland med de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
- Når det begynner å ligne sand tilsettes egg til deigen så vidt samler seg.
- Legg den i kjøleskapet og kjevle den deretter ut, 3 mm tykk.
- Stikk ut med en rund utstikker og kle tartelettringene.
- Stek tartelettene gyllenbrune i ca. 10 min. på 175 °C. Avkjøl.
FYLL:
- Legg gelatinet i kaldt vann.
- Visp egg og sukker luftig.
- Smelt sjokoladen i vannbad (maks 45 °C).
- Smelt gelatinet i litt av bringebærpureen og bland deretter med resten av pureen.
- Hell bringebærblandingen over de piskede eggeplommene, og tilsett deretter Crème Bonjour smøreost, naturell.
- Tilsett den smeltede sjokoladen under omrøring.
- Lettpisk fløten.
- Vend fløten inn i bringebærblandingen med slikkepott til en jevn masse.
- Hell massen i de stekte tartelettskallene og frys i minst 2 timer.
GARNERING:
- Garner med bringebærene og blomstene oppå ostekaken.