Vintertabbouleh
Tabbouleh er opprinnelig en libanesisk salat som lages av bulgur, tomater, persille og mynte. Den smaksettes med olivenolje og sitronsaft. Denne her er en mer vinterlig versjon. Inneholder fennikel, champignon, kastanjer, persille og spinat. Godt på høsten og vinteren. Passer for veganere.

Ingredienser
Vintertabbouleh
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bulgur:
Vann
/l
1.0 l
0%
Bulgur
/g
250.0 g
0%
Gul løk, skrelt og skivet
/g
50.0 g
0%
Champignon
/g
300.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
0.8 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Fennikel, skivet
/g
100.0 g
0%
Kastanjer, kokt
/g
50.0 g
0%
Baby spinat
/g
100.0 g
0%
Bladpersille
/g
200.0 g
0%
Unused/Remaining Ingredients
Margarin, flytende
/dl
0.1 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bulgur:
-
Vann 1.0 l
-
Bulgur 250.0 g
-
Gul løk, skrelt og skivet 50.0 g
-
Champignon 300.0 g
-
Fennikel, skivet 100.0 g
-
Kastanjer, kokt 50.0 g
-
Baby spinat 100.0 g
-
Bladpersille 200.0 g
Unused/Remaining Ingredients
-
Margarin, flytende 0.1 dl
Fremgangsmåte
-
Bulgur:
- Kok opp vann og soppfond.
- Skyll bulguren godt og hell den i den kokende buljongen. La koke i ca. 15 minutter.
- Fres løk og champignon raskt i margarin. Ikke la de steke for lenge. Smaksett med soppfond, salt og pepper.
- Bland bulguren med soppblandingen.
- Smaksett med vinaigrette, salt og pepper.
- Avkjøles og bland i resten av ingrediensene i salaten. Server.
-
Unused/Remaining Ingredients