Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Bulgur:

  • Vann 1.0 l
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Bulgur 250.0 g
  • Gul løk, skrelt og skivet 50.0 g
  • Champignon 300.0 g
  • Knorr Professional Wild Mushroom Earth 0.1 dl
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.8 dl
  • Fennikel, skivet 100.0 g
  • Kastanjer, kokt 50.0 g
  • Baby spinat 100.0 g
  • Bladpersille 200.0 g
  1. Bulgur:

    1. Kok opp vann og soppfond.
    2. Skyll bulguren godt og hell den i den kokende buljongen. La koke i ca. 15 minutter.
    3. Fres løk og champignon raskt i margarin. Ikke la de steke for lenge. Smaksett med Wild Mushroom Earth, salt og pepper.
    4. Bland bulguren med soppblandingen.
    5. Smaksett med vinaigrette, salt og pepper.
    6. Avkjøles og bland i resten av ingrediensene i salaten. Server.