Appelsin og kanelbrûlée
Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljekremdessert med brent sukker som vanligvis serveres i porsjoner. Her er en lettlaget variant som går raskt å lage til mange. Prøv å smakssette brûléen med andre smaker som kaffe og kardemomme eller sitron og timian.

Ingredienser
Appelsin og kanelbrûlée
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Appelsin og kanelbrûlée
Melk
/dl
5.0 dl
0%
Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L
/dl
5.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Appelsinskall, revet
/g
14.0 g
0%
Kanelstang, hel
/g
20.0 g
0%
Brunt sukker
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Appelsin og kanelbrûlée
-
Melk 5.0 dl
-
Appelsinskall, revet 14.0 g
-
Kanelstang, hel 20.0 g
-
Brunt sukker 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Appelsin og kanelbrûlée
- Kok Piske, melk, appelsinskall og kanelstang på middels varme. Sett til side og la trekke i 30 minutter.
- Bland brûléepulveret med en del av fløten, tilsett deretter den resterende fløten i en kjele. La det småkoke på middels varme i 2 minutter under omrøring.
- Fjern kanelstenger og hell blandingen over i former. La dem avkjøles i kjøleskapet.
- Ta ut dessertene av kjøleskapet 30 minutter før servering. Strø sukker over og karamelliser med en brenner. Server!