Karseomelett med syltet tomat, ferske bondebønner og quinoacrunch
Deilig brunsj eller lunsj som vil holde dine gjester mette frem til middag.

Ingredienser
Karseomelett:
-
Egg 20.0 stk
-
Salt og pepper
Quinoacrunch:
-
Quinoa 300.0 g
Syltet tomat:
-
Tomater, blandet (gule, rød og grønne) 1.5 kg
-
Brønnkarse
-
Bondebønner 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Karseomelett:
- Miks eggene og bland i salt, pepper og hvitløkspuré.
- Tilbered eggene litt etter litt i en panne til flere mindre omeletter. Eller stek de til en bløt eggestand i ovnen på ca. 160 grader.
-
Quinoacrunch:
- Bland quinoa med litt flytende margarin og litt salt, og smør de ut på en bakeplate.
- Tørk de i ovnen på 140 grader til de er passe sprø og la de avkjøles.
-
Syltet tomat: