Karseomelett med syltet tomat, ferske bondebønner og quinoacrunch
Deilig brunsj eller lunsj som vil holde dine gjester mette frem til middag.

Ingredienser
Karseomelett med syltet tomat, ferske bondebønner og quinoacrunch
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Karseomelett:
Egg
/stk
20.0 stk
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt og pepper
/g
0.0 g
0%
Quinoacrunch:
Quinoa
/g
300.0 g
0%
Margarin, flytende
/dl
0.5 dl
0%
Syltet tomat:
Tomater, blandet (gule, rød og grønne)
/kg
1.5 kg
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
2.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Umami (Allkrydder) 1kg
/g
20.0 g
0%

Brønnkarse
/g
0.0 g
0%
Bondebønner
/g
200.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Karseomelett:
-
Egg 20.0 stk
-
Salt og pepper
Quinoacrunch:
-
Quinoa 300.0 g
-
Margarin, flytende 0.5 dl
Syltet tomat:
-
Tomater, blandet (gule, rød og grønne) 1.5 kg
-
Brønnkarse
-
Bondebønner 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Karseomelett:
- Miks eggene og bland i salt, pepper og hvitløkspuré.
- Tilbered eggene litt etter litt i en panne til flere mindre omeletter. Eller stek de til en bløt eggestand i ovnen på ca. 160 grader.
-
Quinoacrunch:
- Bland quinoa med litt flytende margarin og litt salt, og smør de ut på en bakeplate.
- Tørk de i ovnen på 140 grader til de er passe sprø og la de avkjøles.
-
Syltet tomat: