Fritert røkt laks med østersmajones og havsalat
I det islandske kjøkkenet er det veldig vanlig med mat fra havet. Mange tradisjonelle teknikker kommer fra det gamle kjøkkenet, der oppbevaringsmetoden også ble en smaksetter, som marinering, melkesyre, tørking og røking. Her er noen gode tilbehør til røkt laks.

Ingredienser
Fritert røkt laks med østersmajones og havsalat
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Laks
Laks, røkt
/kg
1.11 kg
0%
Havsalat
/g
50.0 g
0%
Østersmajones
Hellmann's Real Majones 10kg
/g
400.0 g
0%

Sitronsaft
/ml
20.0 ml
0%
Østers
/stk
4.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Laks
-
Laks, røkt 1.11 kg
-
Havsalat 50.0 g
Østersmajones
-
Sitronsaft 20.0 ml
-
Østers 4.0 stk