Menu

Ingredienser

+

Sild

  • Rå sildfileter 10.0 n/a
  • Eddikpulver 20.0 g

Butternut squash

Risotto


En grenseløs rett som kombinerer nordisk syltet sild med italiensk risotto – hvor smakene møter tekstur, smak og utseende! Kan serveres som en lett rett eller en forrett – eller til og med som en street food couture-rett!

...

Fremgangsmåte

  1. Sild

    • Krydre sildfiletene med eddikpulver og litt salt. La stå i kjøleskapet i 3-4 timer, eller til neste dag.
    • Grill sildfiletene til de er gjennomstekte. Server ved siden av risottoen.
  2. Butternut squash

    • Skrell squashen og skjær i terninger. Mariner med Knorr hvitløkspasta og Knorr Provence krydderpasta, smak til med litt sitronzest, og pakk alt inn i aluminiumsfolie. Stek i ovnen til den er helt mør.
    • Lag en myk squashpuré.
  3. Risotto

    • Glaser løken i olivenolje og tilsett ris. Deretter tilsetter du hvitvin og lar risen absorbere. Tilsett grønnsaksfond blandet med vann, litt etter litt til risottoen er glatt og risen er mør.
    • Tilsett squashpuréen til risottoen, og smak til med smør, revet parmesanost og Knorr Umami.
    • Pynt med reddiker og urter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny