Menu

Med en hjemmelaget smak og umiskjennelig fyldighet og myke konsistens, det er ikke rart at HELLMANN'S Real er et av våre kanskje mest elskede produkter. Nå har vi også oppdatert oppskriften med mål om å gjøre denne klassikeren enda enklere å elske om mulig. Også i dobbel forstand, fordi vi har passet på å senke fettinnholdet fra 79 % til 70 %. HELLMANNS Ekte Majones passer til de fleste retter og sammenhenger, blir ikke rennende og er like god naturlig som smaksatt med dine favorittkrydder.

Finn en størrelse som passer deg!

Behovet for majones er ulikt avhengig av sammenheng, meny, trender og sesong. Derfor kommer HELLMANN’S Real nå i tre praktiske bøttestørrelser for restaurantkjøkken; 2, 5 og 10 liter. På den måten håper vi du slipper unødvendig svinn.

* Gjelder det meste av majonesserien. Under fugleinfluensaen kan vi midlertidig bruke et system med inngjerdede høner for å beskytte hønene.

Visste du at HELLMANN’S Real…

  • kan gi bakingen din et løft?  
  • blir ikke rennende når den brukes sammen med syrlige ingredienser?
  • er like god på burgere og smørbrød som til sauser og salater?

100 % egg fra frittgående høner

I dag kommer faktisk hundre prosent av eggene vi bruker i majonesene våre fra frittgående høner. Det utgjør en betydelig forskjell i livskvaliteten til millioner av høner.

HELLMANN’S Real i ditt kjøkken!

Se Hva HELLMANN’S Real kan gjøre for deg på restaurantkjøkkenet ditt.

Se Hva HELLMANN’S Real kan gjøre for deg på restaurantkjøkkenet ditt.

00:00

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny