Havrekake med eple og blåbær
Her er en mektig og saftig havrekake som kan serveres enten med Knorr Piske eller den ferdige toppingen Carte d'Or Creme Dolce.

Ingredienser
Kake og krem
-
Havregryn 1.0 kg
-
Vann 2.0 l
-
Honning, flytende 200.0 g
-
Eple(r) 200.0 g
-
Blåbær 200.0 g
-
Kanel, malt 40.0 g
-
Egg 5.0 kg
-
Melis 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Kake og krem
- Bland vann, piske, kanel, honning og egg sammen.
- Hai eplebiter, blåbær og havregryn.
- Ha alt i en gastrobakk og stek i ovnen på 150 grader i ca 40 min.
- Piske opp piske og smak til med melis.
- Server kaken avkjølt eller lun, med krem til.