Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Bananchutney:

  • Chili, hakket, uten frø 12.0 g
  • Sjalottløk, hakket 100.0 g
  • Banan 300.0 g
  • Eple(r) 200.0 g
  • Epleeddik 150.0 g
  • Sukker 70.0 g
  • Fenikkelfrø 3.0 g
  • Korianderfrø 5.0 g
  • spansk paprika 5.0 g
  • Gurkemeie 3.0 g
  • havsalt 5.0 g

Salsa Fresca:

Mojo-Rojo

  1. Bananchutney:

    1. Skrell eplene og kutt dem i terninger. Hakk løk og del bananene i skiver.
    2. Tilsett eple, banan og løk i en panne sammen med eddik, sukker, chili og krydder, og kok opp.
    3. La det simre under lokk i 30 minutter, eller til eplet er kokt ut.
    4. Oppbevares kaldt i kjøleskap.
  2. Salsa Fresca:

    1. Blant Tomatino, friske paprika og chili.
    2. Tilsett limejuice og zest.
    3. Smak til med salt, pepper og nyhakket koriander.
  3. Mojo-Rojo

    1. Bland alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.