Bananchutney, Salsa Fresca & Mojo-Rojo
I Brasil betyr ordet churrasco "grill". Det stammer fra det sørlige Brasil og gauchos (folk fra Rio Grande do Sul). Nesten alle begivenheter feires med en churrasco og det har utviklet seg til et perfekt måltid. Og jo flere tilbehør du har til churrasco, jo bedre! Her er tre dressinger som passer godt med grillmat.

Ingredienser
Bananchutney, Salsa Fresca & Mojo-Rojo
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bananchutney:
Chili, hakket, uten frø
/g
12.0 g
0%
Sjalottløk, hakket
/g
100.0 g
0%
Banan
/g
300.0 g
0%
Eple(r)
/g
200.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/g
150.0 g
0%

Sukker
/g
70.0 g
0%
Fenikkelfrø
/g
3.0 g
0%
Korianderfrø
/g
5.0 g
0%
spansk paprika
/g
5.0 g
0%
Gurkemeie
/g
3.0 g
0%
havsalt
/g
5.0 g
0%
Salsa Fresca:
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/kg
0.4 kg
0%

Paprika, blandet
/g
220.0 g
0%
Lime, saft
/ml
30.0 ml
0%
Limezest
/g
1.0 g
0%
Ancho Chili, mild
/g
5.0 g
0%
Koriander, fersk, hakket
/g
10.0 g
0%
Mojo-Rojo
Hellmann's Real Majones 10kg
/g
400.0 g
0%

Rama Professional Fraiche 24% 1L
/ml
100.0 ml
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Paprika krydda
/g
5.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bananchutney:
-
Chili, hakket, uten frø 12.0 g
-
Sjalottløk, hakket 100.0 g
-
Banan 300.0 g
-
Eple(r) 200.0 g
-
Sukker 70.0 g
-
Fenikkelfrø 3.0 g
-
Korianderfrø 5.0 g
-
spansk paprika 5.0 g
-
Gurkemeie 3.0 g
-
havsalt 5.0 g
Salsa Fresca:
-
Paprika, blandet 220.0 g
-
Lime, saft 30.0 ml
-
Limezest 1.0 g
-
Ancho Chili, mild 5.0 g
-
Koriander, fersk, hakket 10.0 g
Mojo-Rojo
-
Paprika krydda 5.0 g
Fremgangsmåte
-
Bananchutney:
- Skrell eplene og kutt dem i terninger. Hakk løk og del bananene i skiver.
- Tilsett eple, banan og løk i en panne sammen med eddik, sukker, chili og krydder, og kok opp.
- La det simre under lokk i 30 minutter, eller til eplet er kokt ut.
- Oppbevares kaldt i kjøleskap.
-
Salsa Fresca:
- Blant Tomatino, friske paprika og chili.
- Tilsett limejuice og zest.
- Smak til med salt, pepper og nyhakket koriander.
-
Mojo-Rojo
- Bland alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.