Menu

Ingredienser

+

Gryte:

Geiteyoghurt:

  • Yoghurt, naturell 8.0 dl
  • Geitost, hvit 300.0 g
  • Salt 4.0 g
  • pepper, grovkvernet 4.0 g

I denne oppskriften har vi laget en saus med yoghurt naturell og geitost. Passer godt til den kraftige og litt sterke gryten.

...

Fremgangsmåte

  1. Gryte:

    1. Fres løken i flytende margarin ved middels varme i ca. 5 minutter, til løken er myk og begynner å få farge.
    2. Senk varmen og tilsett paprika, pepper, røkt paprikapulver og kanel. Tilsett paprika og chili og bland. Fres ytterligere noen minutter under stadig omrøring.
    3. Tilsett Tomatino, grønnsakfond, laurbærblader og persille. Kok opp, senk varmen og la småkoke i ca. 10 minutter. Rør om med jevne mellomrom.
    4. Avslutt med kokte bønner og linser, tilsett mer vann hvis det er nødvendig.

  2. Geiteyoghurt:

    1. La yoghurten renne av et par timer eller over natten i et dørslag med absorberende papir eller et kjøkkenhåndkle.
    2. Mos geitosten med en gaffel og bland sammen alle ingrediensene.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny