Kalveragupasta
Med denne oppskriften i Maille bistro tema, tar du pastaen til nye høyder.

Ingredienser
Kalveragupasta
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Pasta
Hvetemeltipo 00
/g
500.0 g
0%
Eggeplommertempererte
/stk
4.0 stk
0%
Eggtempererte
/stk
4.0 stk
0%
Salt
/g
15.0 g
0%
Ragu
Olivenolje
/ml
50.0 ml
0%
Hvitløk
/g
15.0 g
0%
Løk, gul
/g
50.0 g
0%
Kalveskank1 skank ca 1kg
/stk
2.0 stk
0%
Chiliflakes
/g
1.0 g
0%
Tomatpuré
/g
15.0 g
0%
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/g
70.0 g
0%

Vann
/dl
3.0 dl
0%
KNORR Tomatino 4 x 3 kg
/g
650.0 g
0%

Basilikum, fersk
/g
40.0 g
0%
Oregano frisk5g tørket
/g
40.0 g
0%
Salt
/g
0.0 g
0%
Pepper, svart
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Pasta
-
Hvetemeltipo 00 500.0 g
-
Eggeplommertempererte 4.0 stk
-
Eggtempererte 4.0 stk
-
Salt 15.0 g
Ragu
-
Olivenolje 50.0 ml
-
Hvitløk 15.0 g
-
Løk, gul 50.0 g
-
Kalveskank1 skank ca 1kg 2.0 stk
-
Chiliflakes 1.0 g
-
Tomatpuré 15.0 g
-
Vann 3.0 dl
-
Basilikum, fersk 40.0 g
-
Oregano frisk5g tørket 40.0 g
-
Salt
-
Pepper, svart
Fremgangsmåte
-
Pasta
- Mål opp ingredienser og ha melet i kjøkkenmaskinen. Tilsett eggeplommer og ett egg om gangen, mens blandingen eltes med deigkroken.
- Tilsett salt, og elt godt. Kna deigen en stund til for hånd til den er spenstig og elastisk. Pakk deigen inn i folie og la den stå i minst to timer.
-
Ragu
- Varm opp olivenoljen i en gryte og fres løken.
- Legg kalvekjøttet i gryta og brun godt.
- Tilsett tomatpuré, chiliflak og fres et øyeblikk før man tilsetter hvitvinseddik. La eddiken koke litt inn før man tilsetter vann, Knorr tomatino, og gi det et oppkok. La det surre på svak varme cirka halvannentimes tid til det er mørt, avhengig av størrelsen på kjøttstykkene. Løft opp kjøttet for avkjøling. Riv kjøttet i biter til raguen. Tilsett til slutt basilikum og oregano, og smak til med salt og pepper.
- Ferdigstill retten ved å rive parmesan på toppen.