Menu

Ingredienser

+

Pasta

  • Hvetemeltipo 00 500.0 g
  • Eggeplommertempererte 4.0 stk
  • Eggtempererte 4.0 stk
  • Salt 15.0 g

Ragu


Med denne oppskriften i Maille bistro tema, tar du pastaen til nye høyder.

...

Fremgangsmåte

  1. Pasta

    1. Mål opp ingredienser og ha melet i kjøkkenmaskinen. Tilsett eggeplommer og ett egg om gangen, mens blandingen eltes med deigkroken. 
    2. Tilsett salt, og elt godt. Kna deigen en stund til for hånd til den er spenstig og elastisk. Pakk deigen inn i folie og la den stå i minst to timer. 
  2. Ragu

    1. Varm opp olivenoljen i en gryte og fres løken. 
    2. Legg kalvekjøttet i gryta og brun godt.
    3. Tilsett tomatpuré, chiliflak og fres et øyeblikk før man tilsetter hvitvinseddik. La eddiken koke litt inn før man tilsetter vann, Knorr tomatino, og gi det et oppkok. La det surre på svak varme cirka halvannentimes tid til det er mørt, avhengig av størrelsen på kjøttstykkene. Løft opp kjøttet for avkjøling. Riv kjøttet i biter til raguen. Tilsett til slutt basilikum og oregano, og smak til med salt og pepper. 
    4. Ferdigstill retten ved å rive parmesan på toppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny