Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremoulade og sprøstekt løk
Roastbiff med krydrete pepperglasering og sprøstekt løk kommer til å skape mange nye juleminner. Kanskje en ny klassiker?

Ingredienser
Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremoulade og sprøstekt løk
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Roastbiff
Oksekjøtt, fileteller flatbiff mørnet
/kg
1.0 kg
0%
Margarin, flytende
/ss
3.0 ss
0%
Salt
/ss
0.5 ss
0%
Svart pepper, malt grovt
/ss
1.0 ss
0%
Curryremoulade
Pickles uten væske
/n/a
500.0 n/a
0%
Hellmann's Real Majones 10kg
/dl
3.0 dl
0%

Knorr Professional Karri Puré 750g
/ss
1.0 ss
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/ts
1.0 ts
0%
Svartpeppar malen
/kg
0.0 kg
0%
Sprøstekt løk
Løk, gul
/stk
3.0 stk
0%
Maizena Tapioka stivelse (Fruktjevner) 2kg
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/kg
0.0 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Roastbiff
-
Oksekjøtt, fileteller flatbiff mørnet 1.0 kg
-
Margarin, flytende 3.0 ss
-
Salt 0.5 ss
-
Svart pepper, malt grovt 1.0 ss
Curryremoulade
-
Pickles uten væske 500.0 n/a
-
Salt 1.0 ts
-
Svartpeppar malen
Sprøstekt løk
-
Løk, gul 3.0 stk
-
Salt
Fremgangsmåte
-
Roastbiff
- Begynn med å salte kjøttet og brun det gyllenbrunt i margarinet. Pensle med Knorr Professional Pepper krydderpuré.
- Stek i ovnen 125 ºC til en kjernetemperatur på 52 ºC.
- La kjøttet hvile 10-15 minutter. Skjær opp i 5 mm tykke skiver.
-
Curryremoulade
- Hakk pickles grovt. Bland med HELLMANN´s Majones og Knorr Professional Curry krydderpuré. Smak til med salt og pepper.
-
Sprøstekt løk
- Skjær løken i tynne skiver ca. 2-3 mm. Vend i MAIZENA og friter gyllenbrunt 160 ºC. La de tørke på papir og salt de lett.