Ingredienser
Roastbiff
-
Oksekjøtt, fileteller flatbiff mørnet 1.0 kg
-
Salt 0.5 ss
-
Svart pepper, malt grovt 1.0 ss
Curryremoulade
-
Pickles uten væske 500.0 g
-
Salt 1.0 ts
-
Svartpeppar malen
Sprøstekt løk
-
Løk, gul 3.0 stk
-
Salt
Fremgangsmåte
-
Roastbiff
- Begynn med å salte kjøttet og brun det gyllenbrunt i margarinet. Pensle med Knorr Professional Pepper krydderpuré.
- Stek i ovnen 125 ºC til en kjernetemperatur på 52 ºC.
- La kjøttet hvile 10-15 minutter. Skjær opp i 5 mm tykke skiver.
-
Curryremoulade
- Hakk pickles grovt. Bland med HELLMANN´s Majones og Knorr Professional Curry krydderpuré. Smak til med salt og pepper.
-
Sprøstekt løk
- Skjær løken i tynne skiver ca. 2-3 mm. Vend i MAIZENA og friter gyllenbrunt 160 ºC. La de tørke på papir og salt de lett.