Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremoulade og sprøstekt løk – Oppskrift | Unilever Food Solutions

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Roastbiff

    • Begynn med å salte kjøttet og brun det gyllenbrunt i margarinet. Pensle med Knorr Professional Pepper krydderpuré. 
    • Stek i ovnen 125 ºC til en kjernetemperatur på 52 ºC. 
    • La kjøttet hvile 10-15 minutter. Skjær opp i 5 mm tykke skiver. 
  2. Curryremoulade

    • Hakk pickles grovt. Bland med HELLMANN´s Majones og Knorr Professional Curry krydderpuré. Smak til med salt og pepper. 
  3. Sprøstekt løk

    • Skjær løken i tynne skiver ca. 2-3 mm. Vend i MAIZENA og friter gyllenbrunt 160 ºC. La de tørke på papir og salt de lett.