Menu

Ingredienser

+

Pommes Anna:


Pommes Anna, en svensk klassiker som dessverre har gått litt i glemmeboken. Her krydrer vi den med fennikel som gir litt lakrissmak sammen med sødmen fra løken og bitterheten fra persillen. I denne oppskriften kan den faktisk serveres som en «omelett» som ikke inneholder egg – et deilig vegansk alternativ.

...

Fremgangsmåte

  1. Pommes Anna:

    1. Legg bakepapir i bunnen av to store former med avtakbare kanter.
    2. Skjær potet og fennikel stenger i 1-2 mm tynne skiver på mandolin.
    3. Legg et lag med potetskiver i formen, pensle med margarin, legg et lag med fennikel og strø over hakket sjalottløk. Krydre med grønnsaksbuljongpulver og umami.
    4. Fortsett å bygge lag til alle råvarene er brukt opp. Det skal være ca. 5 cm høyt i hver form.
    5. Legg et bakepapir på toppen og stek i ovnen på 170° ca. 40-45 minutter.
    6. Server skåret i porsjoner med hakket persille.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny