+

Panna cotta

Mango sukkerbrød

Mangomousse

Mangokuler

  • Mango
  1. Panna cotta

    1. Legg verbena og sitronskall i melk over natten. 
    2. Kok opp melken og tilsett Carte d'or panna catta pulveret og rør i ca. 30 sekunder til det er helt oppløst.
    3. Tilsett fløte og bland igjen. 
    4. Fordel i serveringsboller og la avkjøle i 6 timer i kjøleskap før servering.
  2. Mango sukkerbrød

    1. Kjør alle ingrediensene sammen til massen er jevn. Hell over i en sifonflaske og sett inn 3 patroner. 
    2. Fyll koppen fra sifongen til den er 2/3 full. Sett mikrobølgeovnen på full effekt i ett minutt. Gjenta til flasken er tom. 
    3. Riv av kakebitene. Legg på en bakeplate og stek på 65 grader over natten.
  3. Mangomousse

    1. Hell den kalde melken i en bolle og tilsett pulveret. 
    2. Pisk på lav hastighet i ca. 2 minutter til pulveret er jevnt blandet med væsken.
    3. Pisk raskt i ca. 5 minutter til moussen er luftig. 
    4. La moussen hvile i en time. Hell moussen i en sprøytepose.
  4. Mangokuler

    1. Skrell en moden mango. 
    2. Bruk en melonskje til å skjære ut mangokuler. Smak til med vaniljeolje.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny