Stekt polenta crostini med grønnsaks-ceviche
Polenta er kanskje ikke det du bruker mest, men prøv denne, godt med smak og ost gjør den herlig kremete. Sprøstek som en crostini og topp med sprø salat som er laget i ceviche-style.

Ingredienser
Stekt polenta crostini med grønnsaks-ceviche
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Grønnsaks-ceviche:
Grønnsaker, blandede, lettkokte og i terninger
/kg
1.0 kg
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.5 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Lime, saft
/dl
0.1 dl
0%
Krydderurter, ferske
/g
50.0 g
0%
Polenta crostini:
Vann
/l
1.0 l
0%
Knorr Umami (Allkrydder) 1kg
/g
10.0 g
0%

Polenta
/g
250.0 g
0%
Parmesanost, revet
/g
100.0 g
0%
Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Grønnsaks-ceviche:
-
Grønnsaker, blandede, lettkokte og i terninger 1.0 kg
-
Lime, saft 0.1 dl
-
Krydderurter, ferske 50.0 g
Polenta crostini:
-
Vann 1.0 l
-
Polenta 250.0 g
-
Parmesanost, revet 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Grønnsaks-ceviche:
- Bland limesaft og vinaigrette i en skål og vend inn alle urtene og grønnsakene.
-
Polenta crostini:
- Kok opp vannet.
- Tilsett grønnsaksfond, umami og polenta, kok et par minutter og rør godt.
- Vend inn osten, krydderpastaen i polentaen og bland godt.
- Hell polentaen i en form med kant og fordel polentaen så den har en høyde på ca. 1 cm.
- La polentaen avkjøles før den skjæres ut i små brød.
- Stek polentaen gyllen og sprø i margarin, og garner med ceviche.