Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Fiskekaker

  • Hvit fisk 1.5 kg
  • Egg 4.0 stk
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 40.0 g
  • Hvetemel 50.0 g
  • Krydderurter, ferske 10.0 g
  • Pankomel 400.0 g

Remulade

  • Pickles 200.0 g
  • Hellmann's Real Majones 10kg 150.0 g
  • Estragon, i lake 15.0 g

Salat

  • Agurk 1.0 kg
  • Rødløk 400.0 g
  • Mynte, fersk 40.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 2.0 dl
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Rosepepper hvis ønskelig
  1. Fiskekaker

    1. Skjær fisken i mindre biter.
    2. Kjør fisken i kjøkkenmaskinen sammen med litt salt, halvparten av eggene og paprikapuré til en grov konsistens (farsen må ikke være for fin).
    3. Tilsett hvetemel i farsen og la den hvile 1 time kjølig.
    4. Finhakk krydderurtene og bland dem inn i farsen.
    5. Form farsen til fiskekaker, vend dem i egg og paner dem.
    6. Kakene stekes i flytende margarin til de er gylne og sprø.
  2. Remulade

    1. Bland pickles, majones og estragon til en grov remulade.
    TIPS! Finhakk pickles før det hele røres sammen hvis du ønsker en finere remulade.
  3. Salat

    1. Agurken skylles og kjernene fjernes.
    2. Løken skrelles og skjæres i fine strimler.
    3. Mynten finhakkes og blandes i.
    4. Vinaigrette vispes med Umami.
    5. Dressing, rosépepper og grønt blandes og serveres til fiskekakene.