Menu

Ingredienser

+

Fiskekaker

  • Hvit fisk 1.5 kg
  • Egg 4.0 stk
  • Paprika krydda 12.0 g
  • Hvetemel 50.0 g
  • Krydderurter, ferske 10.0 g
  • Pankomel 400.0 g
  • Margarin, flytende 1.0 dl

Remulade

Salat

Fremgangsmåte

  1. Fiskekaker

    1. Skjær fisken i mindre biter.
    2. Kjør fisken i kjøkkenmaskinen sammen med litt salt, halvparten av eggene og paprikapuré til en grov konsistens (farsen må ikke være for fin).
    3. Tilsett hvetemel i farsen og la den hvile 1 time kjølig.
    4. Finhakk krydderurtene og bland dem inn i farsen.
    5. Form farsen til fiskekaker, vend dem i egg og paner dem.
    6. Kakene stekes i flytende margarin til de er gylne og sprø.
  2. Remulade

    1. Bland pickles, majones og estragon til en grov remulade.
    TIPS! Finhakk pickles før det hele røres sammen hvis du ønsker en finere remulade.
  3. Salat

    1. Agurken skylles og kjernene fjernes.
    2. Løken skrelles og skjæres i fine strimler.
    3. Mynten finhakkes og blandes i.
    4. Vinaigrette vispes med Umami.
    5. Dressing, rosépepper og grønt blandes og serveres til fiskekakene.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny