Menu

Ingredienser

+

Så her gjør du


Er du nysgjerrig på en svensk lunsjklassiker som bør finnes i enhver restaurant om du spør Daniel Müllern. Se filmen her:.

...

Fremgangsmåte

  1. Så her gjør du

    • Rens og skjær kjøttet i ca. 3x3 cm biter.
    • Legg i en stor gryte og dekk med vann. Kok opp og la koke i ca 2 minutter. Løft opp og skyll kjøttet. 
    • Kutt løken i båter og gulrøttene i grove biter. Ha rotgrønnsakene i en kjele med kjøttet. Tilsett dillfrø, laurbærblad, salt, kalvefond og kalvekjøttet.
    • Hell i vann så det dekker kjøttet. La alt småkoke i ca 2 timer til kjøttet er mørt.
    • Hell i eddik og sukker. La koke i ytterligere 5 minutter. Tilsett Rama Professional Piske og red med MAIZENA til riktig konsistens. Krydre med salt og hvitpepper. Vend inn dill og server med potetmos.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny