Umamistuet kål
Stuet kål passer godt til for eksempel røkt skinke, stekt pølse, bacon og flesk. I denne varianten har vi brukt hvit misopasta som bidrar med fylde og en spennende søt og salt smaksbrytning. Generelt kan man si at hvit misopasta passer godt til alle typer kål og er vel verdt den ekstra innsatsen! Misopasta kan bestilles via grønnsaksgrossisten eller kjøpes i asiatiske butikker.

Ingredienser
Umamistuet kål
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kål:
Spisskål
/kg
2.0 kg
0%
Margarin, flytende
/dl
0.1 dl
0%
Salt
/g
15.0 g
0%
Vann
/dl
2.0 dl
0%
Miso paste, lys
/g
80.0 g
0%
Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L
/dl
0.4 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sitron, presset
/g
10.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kål:
-
Spisskål 2.0 kg
-
Margarin, flytende 0.1 dl
-
Salt 15.0 g
-
Vann 2.0 dl
-
Miso paste, lys 80.0 g
-
Sitron, presset 10.0 g