Gresskar- og gulrotsuppe med reker og blåskjell

Ingredienser
Gresskar- og gulrotsuppe med reker og blåskjell
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gresskar- og gulrotsuppe
Gulrot
/g
500.0 g
0%
Gresskarkjøtt (ferdig renset for skall og frø)
/g
500.0 g
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Løk, gul
/g
100.0 g
0%
Vann
/l
3.0 l
0%
Knorr Hummerfond konsentrat 50L
/ml
60.0 ml
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Skalldyr og produkter derav: Ja
Appelsin, saften av
/dl
3.0 dl
0%
Chili, finhakket
/g
5.0 g
0%
Salt
/g
6.0 g
0%
Blåskjell, vasket
/kg
1.0 kg
0%
Reker, ferdig skrelt
/g
500.0 g
0%
Dill, frisk
/g
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gresskar- og gulrotsuppe
-
Gulrot 500.0 g
-
Gresskarkjøtt (ferdig renset for skall og frø) 500.0 g
-
Løk, gul 100.0 g
-
Vann 3.0 l
-
Appelsin, saften av 3.0 dl
-
Chili, finhakket 5.0 g
-
Salt 6.0 g
-
Blåskjell, vasket 1.0 kg
-
Reker, ferdig skrelt 500.0 g
-
Dill, frisk 20.0 g