Hvitkålsboef med potetpuré
Boeuf bourguignon med stekt hvitkål istedenfor kjøtt. Forbausende lik originalen i smak.

Ingredienser
Hvitkålsboef med potetpuré
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€39000.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Hvitkålsboeuf:
Sellerirot
/kg
0.65 kg
0%
Løk, gul
/g
350.0 g
0%
Champignon
/g
350.0 g
0%
Hvitkål
/g
450.0 g
0%
Vann
/l
1.5 l
0%
Eddik
/dl
0.3 dl
0%
Knorr Timian Krydderpasta 340g
/g
25.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
15.0 g
0%
Vann
/dl
0.5 dl
0%
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/g
35.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Potetpuré:
Potet
/kg
1.6 kg
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
Melk
/dl
4.0 dl
0%
Salt
/g
12.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Hvitkålsboeuf:
-
Sellerirot 0.65 kg
-
Løk, gul 350.0 g
-
Champignon 350.0 g
-
Hvitkål 450.0 g
-
Vann 1.5 l
-
Eddik 0.3 dl
-
Salt 15.0 g
-
Vann 0.5 dl
Potetpuré:
-
Potet 1.6 kg
-
Smør 100.0 g
-
Melk 4.0 dl
-
Salt 12.0 g
Fremgangsmåte
-
Hvitkålsboeuf:
- Skrell og del sellerirot, løk, champignon og hvitkål i grove terninger. Brun til de får en fin farge.
- Slå på vann, fonder og krydder. Kok til selleriroten er myk.
- Tykne til med maisstivelse og smak til med salt og pepper.
-
Potetpuré:
- Skrell og kok potetene.
- Slå av kokevannet, mos potetene og visp opp sammen med smør, melk og salt.