Menu

På begynnelsen av forrige århundre åpnet Richard Hellmann en delikatessebutikk i New York og begynte å selge en egen majones. Kona hadde laget oppskriften og Hellmann knyttet en blå rosett rundt krukken. Over 100 år senere er rosetten der fortsatt, men antallet produkter har vokst betraktelig. Vil du vite mer om hvert produkt? Klikk på lenkene under så lover vi å dele alle de herlige detaljene med deg!

HELLMANN’S Real Majones

HELLMANN’S Real passer i de fleste retter og sammenhenger, blir ikke rennende og er like god naturell som smaksatt med dine favorittkrydder. Denne fyldige og kremete majones er perfekt til burgere og smørbrød, samt sauser og salater. 

HELLMANN’S Vegan

HELLMANN’S Vegan er vår 100 % plantebaserte tolkning av vår egen elskede majones som selvfølgelig har den klassiske smaken av HELLMANN’S. Brukes på smørbrød, pizza eller som dipp og dressing.

HELLMANN’S Professional Majones

HELLMANN’S Professional er varmestabil på stekebordet og i ovnen, tåler syre godt og er et stabilt valg når du vil utvikle dine signaturdipper og -sauser i restaurantkjøkkenet. En myk majones for tøffe forhold, helt enkelt! 

Tid for å skinne!

Tid for å skinne!

Fastfood-versjonen

Last ned
Tid for å skinne!

Tid for å skinne!

Lunsj-versjonen

Last ned

 

Denne siden ble publisert i mai 2024.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny