Ribbe-burger med sennep og syltet rødløk
Har du ribbe til overs? Da kan du gi den nytt liv ved å steke den lett og servere den som en deilig hamburger, med syltet rødløk og Maille dijonsennep

Ingredienser
Ribbe-burger med sennep og syltet rødløk
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Ribbeburger
Svineribbe
/kg
1.0 kg
0%
Hamburgerbrød
/stk
10.0 stk
0%
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/l
0.3 l
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Maille Sennep Dijon Original 1kg
/ml
100.0 ml
0%

Crispisalat
/g
0.0 g
0%
Syltet rødløk
/g
0.0 g
0%
Tomater, friske
/kg
0.0 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Ribbeburger
-
Svineribbe 1.0 kg
-
Hamburgerbrød 10.0 stk
-
Crispisalat
-
Syltet rødløk
-
Tomater, friske
Fremgangsmåte
-
Ribbeburger
1. Smør litt Hellmann’s Majones på snittflaten på hamburgerbrødene, og stek dem på middels varme i stekepanna til de får en gyllen og crispy stekeflate.2. Skjær stykker av ribba så de blir passe tykke, stek dem i panna til de får en gyllen overflate og er gjennomvarme. Her kan du legge både enkelt og dobbelt lag med kjøtt. Smør ønsket mengde (etter smak) med sennep på kjøttet.3. Anrett hamburgeren lagvis og start med hamburgerbrødet med Hellmann’s Majones tilsatt litt Maille Dijon sennep. Bygg så videre med salat, tomat og kjøtt. Topp det hele med godt med syltet rødløk og hamburgerbrød på toppen.