Sesamstekt grønnkål og brokkoli
Nøtteaktige toner fra sesam møter duftende stekt kål. En naturlig siderett til grillet spareribs eller kjøttboller.

Ingredienser
Sesamstekt grønnkål og brokkoli
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sesamstekt grønnkål og brokkoli
Grønnkål plukket
/g
300.0 g
0%
Matolje
/g
0.0 g
0%
Sesamolje
/ss
2.0 ss
0%
Sesamfrø
/ss
3.0 ss
0%
Salt
/ts
1.0 ts
0%
Brokkolibuketter
/g
500.0 g
0%
Matolje
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/ts
1.0 ts
0%
Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L
/ss
4.0 ss
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sesamstekt grønnkål og brokkoli
-
Grønnkål plukket 300.0 g
-
Matolje
-
Sesamolje 2.0 ss
-
Sesamfrø 3.0 ss
-
Salt 1.0 ts
-
Brokkolibuketter 500.0 g
-
Matolje 1.0 ss
-
Salt 1.0 ts
Fremgangsmåte
-
Sesamstekt grønnkål og brokkoli
- Bland grønnkål, sesamolje, sesamfrø og salt i en form. Stek de på 160 ºC i ca. 7-10 min.
- Vend inn brokkolien med matolje og salt. Stekes i ovnen 200 ºC i ca. 5 minutter. Bland forsiktig brokkolien med grønnkålen og ringle over HELLMANN´s Sesame Soy Vinaigrette