Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppen:

  • gul løk, hakket 200.0 g
  • Knorr Korma Paste 120.0 g
  • røde chiliflak, tørre 1.0 g
  • Gulrot 1.0 kg
  • Linser, røde 300.0 g
  • Kokosmelk 0.8 l
  • Knorr Økologisk Kyllingfond konsentrat 50L 0.8 dl
  • Vann 3.0 l
  • Salt 10.0 g
  • Sitronsaft 0.1 dl

Til servering:

  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Ris, kokt 0.5 kg
  • Nan brød 0.5 kg
  1. Suppen:

    1. Stek løken myk i flytende margarinuten at løken tar farge.
    2. Tilsett Korma paste og chiliflak og stek videre noen minutter.
    3. Tilsett revet gulrot, linser, kokosmelk, vann og kyllingfond.
    4. La trekke til linsene er myke (ca. 15 minutter) under lokk.
    5. Miks suppen jevn og juster smaken med salt og sitron.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med frisk koriander, kokt ris og nanbrød.