Ingredienser
Suppen:
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
røde chiliflak, tørre 1.0 g
-
Gulrot 1.0 kg
-
Linser, røde 300.0 g
-
Kokosmelk 0.8 l
-
Vann 3.0 l
-
Salt 10.0 g
-
Sitronsaft 0.1 dl
Til servering:
-
Koriander, frisk 12.0 g
-
Ris, kokt 0.5 kg
-
Nan brød 0.5 kg
Fremgangsmåte
-
Suppen:
- Stek løken myk i flytende margarinuten at løken tar farge.
- Tilsett Korma paste og chiliflak og stek videre noen minutter.
- Tilsett revet gulrot, linser, kokosmelk, vann og kyllingfond.
- La trekke til linsene er myke (ca. 15 minutter) under lokk.
- Miks suppen jevn og juster smaken med salt og sitron.
-
Til servering:
- Server suppen med frisk koriander, kokt ris og nanbrød.