Zucchini frittas med mynteyoghurt
Friterte squashkaker er velkjent, men i denne oppskriften har vi byttet ut hvetemelet med kikertmel. Og servert med en herlig myntedipp er det komplett.

Ingredienser
Squashkaker:
-
Squash 1.35 kg
-
Salt 10.0 g
-
Salatløk, skivet 150.0 g
-
Kikertmel 2.0 dl
-
Parmesanost, revet 150.0 g
-
Egg 60.0 g
-
Hvit pepper, malt 2.0 g
-
Krydderurter, ferske 40.0 g
Mynteyoghurt:
-
Yoghurt, naturell 2.0 dl
-
mynte, hakket 25.0 g
-
Spisskummen, malt 1.0 g
-
Salt og pepper 5.0 g
Fremgangsmåte
-
Squashkaker:
- Vask og riv squashen med et rivjern.
- Bland squashen med salt og la stå i ca. 10 minutter.
- Legg squashen i en sil og press ut så mye vann som mulig.
- Legg squashen i en skål og tilsett hakket løk, hvitløk, buljongpulver, Roast Umami og pepper. Bland sammen.
- Tilsett parmesan, kikertmel, egg og krydderurtene. Rør sammen.
- Stek som små pannekaker i rikelig med flytende margarin til de er gylne og sprø.
-
Mynteyoghurt:
- Bland yoghurt, spisskummen, salt, pepper og mynte.
- Server de friterte kakene med yoghurtdippen.