+

Squashkaker:

Mynteyoghurt:

  • Yoghurt, naturell 2 dl
  • mynte, hakket 25 g
  • Spisskummen, malt 1 g
  • Salt og pepper 5 g
  1. Squashkaker:

    1. Vask og riv squashen med et rivjern.
    2. Bland squashen med salt og la stå i ca. 10 minutter.
    3. Legg squashen i en sil og press ut så mye vann som mulig.
    4. Legg squashen i en skål og tilsett hakket løk, hvitløk, buljongpulver, Roast Umami og pepper. Bland sammen.
    5. Tilsett parmesan, kikertmel, egg og krydderurtene. Rør sammen.
    6. Stek som små pannekaker i rikelig med flytende margarin til de er gylne og sprø.
  2. Mynteyoghurt:

    1. Bland yoghurt, spisskummen, salt, pepper og mynte.
    2. Server de friterte kakene med yoghurtdippen.
+