Menu

Ingredienser

+

Kremet asparges- og ertesuppe


En suppe hvor vårens fine primører har hoverrollen!

...

Fremgangsmåte

  1. Kremet asparges- og ertesuppe

    ·         Denne purésuppen kan lages ved å bruke alle grønne grønnsaker – men her brukes det  grønne erter, grønn asparges og spinat.·         Skjær et par hvitløksfedd i mindre biter og stek gyldne i olivenolje på en panne (Ikke la det få for mye farge, da blir de bitre i smaken... Men de må være gylne og sprø).·         Tilsett spinat, fersk asparges og erter til pannen og smak til med litt grønnsaksbuljong, salt og pepper. Stek det i ca. 2 min. Hell i en blender med vann, olivenolje og juice fra sitrusgfruktene·         Bland godt og varm opp suppen, smak til med salt og pepper og tilsett eventuelt litt mer olivenolje.·         Rør Rama fraiche sammen med både lime- og sitronsaft og skallet og stek kikertene.·         Server suppen toppet med sitronfraiche, sprø kikerter, og dryss over eventuellt over med spirulinapulver hvis du har. Pynt med masse friske urter
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny