Kremet asparges- og ertesuppe
En suppe hvor vårens fine primører har hoverrollen!

Ingredienser
Kremet asparges- og ertesuppe
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kremet asparges- og ertesuppe
Grønn asparges
/g
500.0 g
0%
Vann
/l
2.0 l
0%
Erter, grønne
/g
400.0 g
0%
Spinat, blansjert
/g
200.0 g
0%
Hvitløksfedd
/st
2.0 st
0%
Olivenolje
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Grønnsaksbuljong lavsalt 625L
/g
35.0 g
0%
.png)
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Lime
/stk
2.0 stk
0%
Sitron
/stk
2.0 stk
0%
Rama Professional Fraiche 24% 1L
/dl
3.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Kikerter, kokte
/g
200.0 g
0%
Litt Olivenolje
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kremet asparges- og ertesuppe
-
Grønn asparges 500.0 g
-
Vann 2.0 l
-
Erter, grønne 400.0 g
-
Spinat, blansjert 200.0 g
-
Hvitløksfedd 2.0 st
-
Olivenolje 1.0 dl
-
Lime 2.0 stk
-
Sitron 2.0 stk
-
Kikerter, kokte 200.0 g
-
Litt Olivenolje
Fremgangsmåte
-
Kremet asparges- og ertesuppe
· Denne purésuppen kan lages ved å bruke alle grønne grønnsaker – men her brukes det grønne erter, grønn asparges og spinat.· Skjær et par hvitløksfedd i mindre biter og stek gyldne i olivenolje på en panne (Ikke la det få for mye farge, da blir de bitre i smaken... Men de må være gylne og sprø).· Tilsett spinat, fersk asparges og erter til pannen og smak til med litt grønnsaksbuljong, salt og pepper. Stek det i ca. 2 min. Hell i en blender med vann, olivenolje og juice fra sitrusgfruktene· Bland godt og varm opp suppen, smak til med salt og pepper og tilsett eventuelt litt mer olivenolje.· Rør Rama fraiche sammen med både lime- og sitronsaft og skallet og stek kikertene.· Server suppen toppet med sitronfraiche, sprø kikerter, og dryss over eventuellt over med spirulinapulver hvis du har. Pynt med masse friske urter