+

Kremet asparges- og ertesuppe

  1. Kremet asparges- og ertesuppe

    ·         Denne purésuppen kan lages ved å bruke alle grønne grønnsaker – men her brukes det  grønne erter, grønn asparges og spinat.

    ·         Skjær et par hvitløksfedd i mindre biter og stek gyldne i olivenolje på en panne (Ikke la det få for mye farge, da blir de bitre i smaken... Men de må være gylne og sprø).

    ·         Tilsett spinat, fersk asparges og erter til pannen og smak til med litt grønnsaksbuljong, salt og pepper. Stek det i ca. 2 min. Hell i en blender med vann, olivenolje og juice fra sitrusgfruktene

    ·         Bland godt og varm opp suppen, smak til med salt og pepper og tilsett eventuelt litt mer olivenolje.

    ·         Rør Rama fraiche sammen med både lime- og sitronsaft og skallet og stek kikertene.

    ·         Server suppen toppet med sitronfraiche, sprø kikerter, og dryss over eventuellt over med spirulinapulver hvis du har. Pynt med masse friske urter

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny