Menu

Ingredienser

+

Slik gjør du


Dette er en enkel og klassisk rett med en twist på de søte grønne ertene. Kjørvelhollandaise kan også lages med forskjellige urter eller smaksettes med Knorr krydderpuréer for å få den perfekte sausen til din torsk.

...

Fremgangsmåte

  1. Slik gjør du

    • Torsk: Skjær torskefiletene i 10 porsjonstore biter og salt dem. Brun smøret og la det kjøles ned. Legg fisken og det smeltede brunede smøret i vakuumposer og oppbevar i kjøleskapet.
    • Kaldrøkte Blåskjell: Rens og kok blåskjellene. Ta ut kjøttet fra blåskjellene og la det avkjøles. Kaldrøyk blåskjellene i 8 timer og oppbevar i kjøleskapet.
    • Kjørvelhollandaise: Skjær den friske kjørvelen i mindre biter med en kniv og legg den i en blender. Smelt smøret og tilsett det i blenderen også. Bland til det er glatt. Varm opp Knorr Hollandaisesaus og tilsett kjørvelsmøret mens du blander hele tiden. Legg kjørvelhollandaisen i en sifon og lad den med to sifonpatroner. Rist den i 30 sekunder. Hold sifonen i et vannbad ved 58°C.
    • Tilberede Torsken: Legg vakuumposene med fisken og smøret i et vannbad ved 58°C i 1 time.
    • Grønne Erter og Miso: Skjær baconet i små biter og stek dem i en stekepanne på lav temperatur. Når baconet er sprøtt, tilsett de grønne ertene og misoen. Varm dem opp til al dente og tilsett de røkte blåskjellene.
    • Montering: Monter porsjonene ved å plassere torskefileten på en tallerken. Tilsett blandingen av grønne erter, miso og røkte blåskjell. Top med kjørvelhollandaisen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny