Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Tartar av biff

    1. Bland alle tartar-ingrediensene godt sammen i bollen like før servering.
    2. Legg det på en tallerken og tilsett stekt løkkrem og syltet løk. 
    3. Pynt med finhakket gressløk og friterte kapers.
    4. Du kan også lage tartar av vilt som villrein eller reinsdyr 
  2. Stekt løkkrem

    1. Skrell og skjær sjalottløken i små terninger og brun den i en varm, tørr panne på middels temperatur til den er deilig brun. 
    2. Tilsett smør og Maille hvitvinseddik i pannen. Fortsett stekingen et øyeblikk og tilsett kyllingfond, kok væsken helt inn. 
    3. Mos løkene med en stavmikser, press løkblandingen gjennom en sil og avkjøl. Bland løkblandingen med majones til den blir jevn. 
    4. Smak til

    PS: Hvis kremen forblir løs, kan du korrigere teksturen med Knorr kaldrørt stivelse "Cold base". Tilsett stivelse litt etter litt, la den svelle litt og sjekk konsistensen. 

  3. Løk og sennepsfrø pickles

    Bland løkterninger, vineddik og sukker sammen. La det stå kaldt for å godgjøre seg i minst en time, men helst over natten. Sil løkene fra laken og ta vare på den. Bland Maille helkorn sennep inn i løken.