Menu

Ingredienser

+

Frø- og nøttecrunch:

Lakrisgele:

  • Vann 4.0 dl
  • Pukka Three Licorice te 3.0 sachet
  • Carte d'Or Karamell topping 1kg 50.0 g
  • Gelatin 35.0 g
  • Jordbær

En dessert med mange spennende smaker satt sammen på en deilig nøttebunn med littekstra ”crunch”

...

Fremgangsmåte

  1. Frø- og nøttecrunch:

    1. Kjør nøtter, frø og sesamfrø i kjøkkenmaskin sammen med rørsukker og smør til en lett sammenhengende crunch.
    2. Kok opp fløte. Pisk inn pannacottapulveret og kok opp. Avkjøles til lunken.
    3. Bland pannacotta-massen med frisk basilikum.
    4. Hell nøttecrunchen i bunnen av en rund form og hell pannacotta-massen på toppen. Sett i kjøleskap i min. 3 timer eller til dagen etter.
    5. Legg jordbær på toppen av pannacottaen.
  2. Lakrisgele:

    1. Kok opp vann med Pukka te og la det trekke i min. 20 minutter. Tilsett karamellsaus.
    2. Tilsett Texture til Pukka-teen under pisking. Hell blandingen over jordbærene og la det avkjøles til gelen har satt seg. Ta ut av formene og server.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny