Ingredienser
Frø- og nøttecrunch:
-
Hasselnøtter, gjerne ristet gylne i ovn 150.0 g
-
Sesamfrø 50.0 g
-
Linfrø, hele 5.0 dl
-
Hampfrø 50.0 g
-
Rørsukker 100.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Basilikum, fersk 20.0 g
-
Jordbær 222.0 g
Lakrisgele:
-
Vann 4.0 dl
-
Pukka Three Licorice te 3.0 sachet
-
Jordbær
Fremgangsmåte
-
Frø- og nøttecrunch:
- Kjør nøtter, frø og sesamfrø i kjøkkenmaskin sammen med rørsukker og smør til en lett sammenhengende crunch.
- Kok opp fløte. Pisk inn pannacottapulveret og kok opp. Avkjøles til lunken.
- Bland pannacotta-massen med frisk basilikum.
- Hell nøttecrunchen i bunnen av en rund form og hell pannacotta-massen på toppen. Sett i kjøleskap i min. 3 timer eller til dagen etter.
- Legg jordbær på toppen av pannacottaen.
-
Lakrisgele:
- Kok opp vann med Pukka te og la det trekke i min. 20 minutter. Tilsett karamellsaus.
- Tilsett Texture til Pukka-teen under pisking. Hell blandingen over jordbærene og la det avkjøles til gelen har satt seg. Ta ut av formene og server.