Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gnocchi med grillet asparges og kylling

  1. Gnocchi med grillet asparges og kylling

    1. Bak potetene i ovnen ved 180 grader til de er møre.
    2. Skrap ut fyllet og la det avkjøles litt
    3. Bland potet, mel, egg, salt og pepper til en jevn masse.
    4. Rull massen ut i en pølse og kutt i munnbiter. Dryss med litt mel.
    5. Skrell den hvite asparges, grill dem og kutt dem i munnbiter.
    6. Kok gnocchi i rikelig saltet vann og la dem koke i maksimalt 2 minutter.
    7. Smelt smøret på en varm panne, tilsett asparges og vinen med buljongen, tilsett deretter gnocchi og rør til alt er glasert.
    8. Server med nyhakket salvie, parmesan og nykvernet pepper.