Gnocchi med grillet asparges og kylling
Denne klassiske retten med gnocchi laget på poteter.... Retten er "spiced" med salvie, parmesan, asparges, hvitvin, knorr kyllingbuljong og smeltet smør....Trenger vi å skrive mer? Vann i munn...!

Ingredienser
Gnocchi med grillet asparges og kylling
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gnocchi med grillet asparges og kylling
Poteter
/kg
2.0 kg
0%
Egg
/stk
2.0 stk
0%
Mel, durum
/g
500.0 g
0%
Salt
/g
20.0 g
0%
Evt. Mer Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Asparges, hvite
/stk
20.0 stk
0%
Salvie
/g
50.0 g
0%
Olivenolje
/dl
1.0 dl
0%
Hvitvin
/dl
2.0 dl
0%
Knorr brunet kyllingsjy pasta 40L
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Smør
/g
100.0 g
0%
Parmesanost, revet
/g
200.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gnocchi med grillet asparges og kylling
-
Poteter 2.0 kg
-
Egg 2.0 stk
-
Mel, durum 500.0 g
-
Salt 20.0 g
-
Evt. Mer Salt Og Pepper
-
Asparges, hvite 20.0 stk
-
Salvie 50.0 g
-
Olivenolje 1.0 dl
-
Hvitvin 2.0 dl
-
Smør 100.0 g
-
Parmesanost, revet 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Gnocchi med grillet asparges og kylling
- Bak potetene i ovnen ved 180 grader til de er møre.
- Skrap ut fyllet og la det avkjøles litt
- Bland potet, mel, egg, salt og pepper til en jevn masse.
- Rull massen ut i en pølse og kutt i munnbiter. Dryss med litt mel.
- Skrell den hvite asparges, grill dem og kutt dem i munnbiter.
- Kok gnocchi i rikelig saltet vann og la dem koke i maksimalt 2 minutter.
- Smelt smøret på en varm panne, tilsett asparges og vinen med buljongen, tilsett deretter gnocchi og rør til alt er glasert.
- Server med nyhakket salvie, parmesan og nykvernet pepper.