Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kalkunfilet

  • Kalkunfilet 1500.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 15.0 g
  • Knorr Professional Pepper Puré 750g - delistet! 10.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 20.0 ml

Appelsinsjy

  • Hvitløk, finkuttet 10.0 g
  • Sjalottløk, finkuttet 100.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 200.0 ml
  • Vann 500.0 ml
  • Knorr Oksesjy pasta 40L 100.0 g
  • Appelsin, saften av 200.0 ml
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 15.0 ml

Timianpotet

  • Potet, små med skall 1500.0 g
  • Knorr Timian Krydderpasta 340g 20.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 100.0 ml
  1. Kalkunfilet

    1. Gni kalkunfileen inn med salt, hvitløkspure, citrus vinaigrette og pepperpure.
    2. Brun fileeten i en stekepanne og stek den ferdig i ovnen ca 20 min.
  2. Appelsinsjy

    1. Fres opp Hvitløk og sjalottløk i Citrus vinaigrette.
    2. Ha i vann, fond, appelsinsaft og oksesjy pastaen. Kok opp og la koke i ca 5 min.
    3. Smak til med salt og pepper.
  3. Timianpotet

    1. Ha vinaigrett, salt, pepper og timian pastaen på potenene.
    2. Ha potetene i en form og stek de i ovene på 180 grader i 45 min.