Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kimchi:

  • Kinakål 1.0 kg
  • Rørsukker 150.0 g
  • Risvinseddik 3.0 dl
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 50.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 50.0 g
  • Fiskesaus 0.2 dl
  • Tomatpuré 100.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Chilisaus 0.5 dl
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.4 dl
  1. Kimchi:

    1. Kok opp eddik og sukker, og tilsett alle de øvrige ingrediensene.
    2. La blandingen koke i 10 minutter og sikt deretter kinakålen fra.
    3. Reduser laken til passende konsistens og smak til (skal smake kraftig av chili, syre, sødme og umami).
    4. Tilsett kålen igjen og oppbevar kimchien kjølig i lufttett emballasje.