Kimchi
Koreas nasjonalrett – en meget allsidig, smaksrik og velsmakende rett. Fermentert kål oppbevares gjerne på glass på et kjølig sted og brukes til nesten alt i det koreanske kjøkkenet.

Ingredienser
Kimchi
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kimchi:
Kinakål
/kg
1.0 kg
0%
Rørsukker
/g
150.0 g
0%
Risvinseddik
/dl
3.0 dl
0%
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Fiskesaus
/dl
0.2 dl
0%
Tomatpuré
/g
100.0 g
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
Chilisaus
/dl
0.5 dl
0%
Knorr Kyllingfond konsentrat 50L
/dl
0.4 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kimchi:
-
Kinakål 1.0 kg
-
Rørsukker 150.0 g
-
Risvinseddik 3.0 dl
-
Fiskesaus 0.2 dl
-
Tomatpuré 100.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Chilisaus 0.5 dl
Fremgangsmåte
-
Kimchi:
- Kok opp eddik og sukker, og tilsett alle de øvrige ingrediensene.
- La blandingen koke i 10 minutter og sikt deretter kinakålen fra.
- Reduser laken til passende konsistens og smak til (skal smake kraftig av chili, syre, sødme og umami).
- Tilsett kålen igjen og oppbevar kimchien kjølig i lufttett emballasje.